Dizi kesitlerinden parodisini yaptı! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın esprili diyet yorumu kahkahaya boğdu

Dizi kesitlerinden parodisini yaptı! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın esprili diyet yorumu kahkahaya boğdu
Esprili ve düşündürücü paylaşımları sıkça adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, takipçilerini bir kez daha kahkahaya boğdu. Yeşilçay'ın yeni video düzenlemesi, dizisinden kesitlerle yapılan bir diyet göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, komik videolarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından “diyetteyken arkadaşlarından beklediği" performans adlı paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

Çektiği diyet videosunu eski dizisi Kösem Sultan'dan kesitlerle montajlayarak daha da eğlenceli hale getiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, elinde bir tabak baklava ve başka bir tabak pastane yiyeceğiyle kendi parodisini hazırlayarak takipçileriyle paylaştı.

Kısa sürede binlerce beğeni alan videoda, ünlü oyuncunun daha önceki dizilerde hayat verdiği Kösem Sultan karakterinin diyeti bozarken uyarıcı tavırları dikkat çekti. Yeşilçay paylaşımının açıklamasında, "diyeti bozarken arkadaşlarımdan beklediğim performans. Her yılın başı, ay başı, hafta başı diyete giren kimler?" ifadelerini kullandı.

gt.jpg

huh.jpg

y7y7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar