Distopya başlıyor! Black Mirror dizisinin fragmanı yayınlandı!

Distopya başlıyor! Black Mirror dizisinin fragmanı yayınlandı!
Netflix’te yayınlanan teknoloji distopyası Black Mirror dizinin yeni sezonu Haziran ayında platformlarda olacak.

Hemen her bölümüyle izleyiciyi sınayan distopik dizinin beşinci sezonu Haziran 2019’da yayınlanmıştı. Hayranları daha sonra uzun süre diziden haber alamadı. Yakın geleceğe dair gerçeğe dönüşme potansiyeli yüksek olan bilim kurgu hikayeleri anlatan dizi bu yönüyle hem ilgi çekmiş hem toplumsal endişeleri kaşımıştı.

Dizinin yeni sezonunun Haziran ayında yayınlanacağı belirtildi. Bu sezon oyuncu kadrosunda; Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz gibi güçlü isimler yer alıyor.

Popüler kültür ve sinema dergisi Variety yeni sezonun prodüksiyon ve sinematografi açısından daha özenli, hikayelerin daha ürkütücü olduğunu yazdı. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın yeni sezonla ilgili vaadi ise büyük. ‘Bu sezonun şimdiye kadarki en şaşırtıcı bölümlerden oluşacağını’ söyleyen Brooker, “Black Mirror’ın birbirinden tamamen farklı hikayelerden oluşması, insanları (ve kendimi) şaşırtması gerektiğini düşünmüşümdür, yoksa ne anlamı var” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar