Harry Potter dizisinin fragmanı yayınlandı

Harry Potter dizisinin fragmanı yayınlandı
Harry Potter dizisi de dahil platforma gelece birçok diziden ilk bilgiler ve fragmanlar da paylaşıldı.

Şirketin basın toplantısında yaptığı açıklamalarına göre yeni “Max” platformu, HBO Max’in çıkışından tam üç yıl sonra, 23 Mayıs 2023’te ABD’de resmen çıkış yapacak. Yeni platform, HBO yapımlarının yanı sıra Discovery+ içeriklerine de sahip olacak.

Discovery, yeni platforma aylık 40’dan fazla yeni içerik ekleneceği sözünü verdi. Ayrıca Max’in daha basitleştirilmiş olacağı ve böylece daha kolay kullanıma sahip bir platform olacağı da belirtildi. Çocuklar için gerekli önlemlerin alınacağı da aktarılırken Max’in kullanıcılara daha akıcı ve sinematik bir izleme deneyimi sunacak yeni bir video oynatma özelliğine sahip olacağı da açıklamalar arasında yer aldı.

Max’in duyurulmasının ardından platformda göreceğimiz birçok yeni yapımdan da bilgi geldi. Bunlardan belki en çok dikkat çekeni, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Harry Potter dizisiydi. Şirket, dizinin ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Tanıtım videosu, Harry Potter dizisinin logosunu bizlerle buluşturdu. Warner Bros. dizinin kitapların sadık bir uyarlaması olacağını ifade etti. Daha önce çıkan bilgilerde de her sezonun bir kitabı işleyeceği ve yazar J.K. Rowling’in yapımda rol olacağı belirtilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar