Dilipak 10 ay önceden seçim sonuçlarını ilan etti: ''Atılan oylar belirlemeyecek... Daha öncesinde''

Dilipak 10 ay önceden seçim sonuçlarını ilan etti: ''Atılan oylar belirlemeyecek... Daha öncesinde''
Son olarak sanatçı Gülşen'in kullandığı ifadeler üzerine tutuklanması sonrası yargının işleyişi yeniden tartışma konusu olurken, AKP'ye yakın Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan çok konuşulacak bir yazı geldi. Dilipak, seçimin sonucunun savcılar tarafından tayin edileceği imasında bulundu.

Son yıllarda AKP''ye dönük eleştiri ve sert çıkışları ile bilinen ve Akit Gazetesi''nde yazan Abdurrahman Dilipak, yine çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. 

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Seçim sonucunu, seçmenin oylarından önce sonra, savcılar belirleyecek bu durumda" dedi. Dilipak, "Seçim sonuçlarını ne belirleyecek" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

"Seçime doğru giderken; aile, ahlaksızlık, uyuşturucu, yolsuzluk ve gençlik konuları tartışılıyor. Hepsi de savcılıkları ilgilendiren konular. Ama ne siyasiler, ne iddiaların muhatapları ne de savcılardan ses yok" diyen Dilipak, şunları yazdı:

"İddialar ortada. Müddei iddiasını isbatla mükellef. Tamam doğru, zaten iddia sahipleri susmuyorlar ki. Tamam bunlar da doğru olmayabilir. Kurgulanmış olabilir. Bunu Ergenekon davasında görmedik mi? Peki bu tartışmaya son noktayı kim koyacak? Trollerle bunlara cevap vermek mümkün değil. Karşı söylemlerle bunların üstesinden gelmek mümkün değil."

"Seçime doğru bu konuda bir yandan yeni iddialar servis edilirken, bir yandan da eski defterlerin karıştırılacağı anlaşılıyor. Bana kalırsa servis edilen iddialar, çok küçük bir kısım. Aba altında sopa gösteriliyor da olabilir" diyen Dilipak, özetle şunları söyledi:

"İhbar incelenmezse fitneye kapı aralanır. Evet, seçim sonucunu, seçmenin oylarından önce sonra, savcılar belirleyecek bu durumda. İnşallah hak yerini bulur.

Yargıçların süreçteki rolüne gelince, bazan kararları ile bazan kararsızlıkları ile sessizlikleri ile sonucu belirliyorlar. Zaten bizler susarsak, Şeytan daha gür bir sesle, tüm mecralardan konuşacaktır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar