Yandaş yazar AKP'nin tek kurtuluş planını açıkladı

Yandaş yazar AKP'nin tek kurtuluş planını açıkladı
Son dönemde AKP'ye yönelik eleştirel yazıları ile gündeme gelen Abdurrahman Dilipak'tan yine aynı sertlikte bir yazı geldi. Bu sefer AKP'nin içerisine düştüğü durumu izah eden Dilipak, hükümet partisinin tek kurtuluş yolunu açıkladı.

AKP''nin en sivri kalemleri arasında gösterilen Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak''tan yine eleştiri dozu yüksek bir yazı geldi.

2023’e girerken çok ciddi anlamda bir takım endişeler ve gerginliklerin olduğunu söyleyen Dilipak, Yunan basınına konuşan Siyonist İsrail istihbarat birimi MOSSAD''ın eski başkanı Danny Yatom''un "Erdoğan, 23 seçimini kaybetme endişesi yaşıyor, onun için İsrail''le yakınlaşıyor" şeklindeki sözlerini hatırlattı. 

AKP''nin bir kavşak noktasında olduğunu ve zamanın daraldığını söyleyen Dilipak, şu ifadeleri kullandı:

"2023’te bir seçim var. Kapıda bekleyen bir de  İstanbul depremi var. Ekonomik durum iyi değil. Türkiye’nin “aktif denge politikası”, “Mavi boncuk politikası” da artık iflas etti. Artık bir karar vermek gerekiyor. 

Tek kurtuluşunuz var: Yüzünüzü Hakk’a dönün. Bedeli neyse ödeyin.

Bizden ya da ötekilerden yana olmaktan, onların yardımını almaktan vazgeçin. Allah’ın yardımına sığının. Eğer O’na yönelmekte tereddüt ediyorsanız, artık geri dönüşünüzün ve o bedeli ödemeye hazır olmadığınızı düşünüyorsanız, sizin hayırdan yana amel defteriniz dürülmüş mühürlenmiş demektir. 

Bu uyarı bir kardeşlik görevi idi. 

Dost yeri geldiğinde acı söyler. 

Ben görevimi yaptım. Birileri, birilerinin ifsadı ile benim uyarılarımın önünü kesmek, sesimi kısmak için, yapana zarar vermekten başka bir işe yaramayan işler yapsa da, ben buradayım ve iş işten geçmeden, haksızlıklar karşısında susanlardan olmamak için, kınayanların kınamalarına aldırış etmeden uyarı görevimi yapıyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar