Eski Akit çalışanı kovulunca adalet savaşçısı oldu!

Eski Akit çalışanı kovulunca adalet savaşçısı oldu!
Eski Akit TV Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, kovulmasının ardından Akit Medya Grubu hakkında ifşalarda bulundu. Özmen, geçmişte "idam edilmeli" dediği Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da özür diledi.

Akit TV Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, 3 yıl önce yaptığı bir haberde “Kamuoyu Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu ifadeler hakkında üç yıl geçtikten sonra özür diledi.

"ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİM AMA KANAL İZİN VERMEDİ"

Özmen, yaptığı açıklamada “Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’liler tepkilidir. Anlıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Ama çoğu CHP’li arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. O canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Bana özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler. Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum“ dedi.

"FETÖCÜLER GİBİ ARŞİV TUTUYORLAR"

Akit TV ve Yeni Akit gazetesindeki çalışma sistemini anlatmaya devam eden Özmen, "FETÖ’cülerin yaptığı gibi özel arşivlerini tutar ve tıpkı alçak terör örgütünün yaptığı gibi vakti geldiğinde ortaya çıkarıp malzeme olarak kullanır. Yıllarca emek vermiş olan gazete yazarlarına, gazete muhabirlerine önce mobinglerle atak yapar, sonra o kişiyle ilgili elindeki arşiv bilgilerine göz atar, daha sonra bütün hamlelerini ‘kanunlara’ uygun ama ‘ahlakdışı’ olarak atar. Hedefindeki kişiyi istifaya zorlar" ifadelerini kullandı.

1997''de Akit Medya Grubu''nda işe başlayan, bir süre sonra Almanya''ya gittiği için Akit''teki çalışmasına 10 yıl ara veren ve yeniden Akit Medya Grubu ile çalışma hayatına dönen Mehmet Özmen, işten kovulduğunda haklarını alamadığını da belirtti. 

İlgi ve alakası olmadığı haberler nedeniyle hakkında davalar açıldığını öğrenmesinin ardından konuşmaya karar verdiğini ifade eden Özmen, Twitter hesabından Ali İhsan Karahasanoğlu, Ali Pacci ve Serdar Uslu için "İşte Akit Medya Grubu’nun baş kumpasçıları!" paylaşımını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar