AKP destekçisi yandaş yazardan itiraf gibi açıklama: Seçim öncesi bunlar olacak, yakanızı kurtarın

AKP destekçisi yandaş yazardan itiraf gibi açıklama: Seçim öncesi bunlar olacak, yakanızı kurtarın
Seçimlerin yaklaşması ile AKP destekçisi gazetecilerden ilginç açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda AKP ve Erdoğan'a yönelik getirdiği eleştiriler ile dikkat çeken Abdurrahman Dilipak, bu kez Sedat Peker tarafından ortaya dökülen görüntüler üzerine şaşırtan bir çıkış yaptı. Dilipak, "Seçime kadar kasetler ve dosyalar havada uçuşacağa benziyor. Herkes yakasını kurtarsın" dedi.

YANDAŞ YAZARDAN FLAŞ ÇIKIŞ: GİDİŞAT KÖTÜ, HERKES YAKASINI KURTARSIN

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Sedat Peker''in ifşa ettiği görüntüler sonrası sessizliği bozdu. Bir holding yöneticisinin sosyal medyadaki görüntüleri ile ilgili olarak "skandal" yorumunda bulunan Dilipak, "Bu rezillikler patlamadan tedbir alınsın diye yazdığım bir yazı sebebi ile hakkımda dava açılmıştı" dedi.

"HERKES YAKASINI KURTARSIN"

Dilipak, yazısında şunları söyledi:

Ve bu olaylar artık patlamaya başladı. Dehşet dengesi Hekimbaşı çöplüğü gibi patlıyor. Seçime kadar kasetler ve dosyalar havada uçuşacağa benziyor. Gidişat iyi değil.

Bundan sonrası için siyaset, sermaye ve bürokrasideki VIP ahlaksızlardan herkes yakasını kurtarsın, yoksa ateş hepsini yakacak!

Sahi, bu gidişin sonu nereye varır. Hal ve gidiş iyi mi? Dünyada, bölgede, ülkemizde işler iyiye gitmiyor. İnsanlar artık “daha iyiyi” aramıyor, gelecek günlerin geçen günleri aratmasından, daha kötü olmasından korkuyor. İnsanların korkuları umudlarından baskın hale geldi. Onun için mevcudu muhafaza derdine düştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar