Dilber pavyon fiyatlarına da damga vurdu! Yüzde 100 zam geldi

Dilber pavyon fiyatlarına da damga vurdu!  Yüzde 100 zam geldi
Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, sadece televizyon ekranlarında değil, pavyonlarda da etkisini gösterdi. Sosyal medyada büyük bir ilgi gören dizi, "Dilber" karakteri üzerinden pavyonlara yansıyan bir zam dalgasını beraberinde getirdi.

Durak Medya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, Hazar Ergüçlü'nün performansıyla dikkat çeken "pavyon dansı" sonrasında, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde faaliyet gösteren pavyonlarda "Dilber" karakterine özel fiyat artışlarına gidildi.

'İnci Taneleri' dizisinin etkisiyle pavyon sahipleri, popülerlik kazanan "Dilber" karakteri üzerinden fiyatları ikiye katlama kararı aldı.

YÜZDE 100 ZAM UYGULANDI

Ankara, İstanbul ve İzmir'deki birçok pavyon, geçtiğimiz günlerde fiyatlarına yüzde 100'e varan oranlarda zam uyguladı. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı karakterin dizideki etkileyici performansı pavyonlarda zammı tetikledi.

Geçtiğimiz aylarda İzmir'deki bir pavyonda yaşanan olay, bu zammın boyutlarını gözler önüne sermişti. Broadway adlı pavyonda müşterilere sunulan 284 bin TL'lik hesap, sosyal medyada geniş yankı bulmuş ve hatırlanmıştı. Şimdi, "Dilber" zammıyla birlikte, bu hesabın daha da artarak 1 milyon TL'yi geçmiş olabileceği yorumları yapılıyor.

65acbd1f8e3a7e39eb00e3d2.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar