Dilan Polat’ın yakın arkadaşı fenomen Eylül Öztürk Amerika'daki evlerini hangi parayla aldı! İlk kez konuştu

Dilan Polat’ın yakın arkadaşı fenomen Eylül Öztürk Amerika'daki evlerini hangi parayla aldı! İlk kez konuştu
Dilan Polat’ın yakın arkadaşı fenomen Eylül Öztürk “ABD'deki evleri hangi parayla aldı” iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Kara para akladığı ve vergi kaçırdığı iddiasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi.

Uzun zamandır Amerika'da yaşayan Polat’ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk’ün de mal varlığı gündem oldu.

888888888888888888.jpg

Öztürk, “ABD'deki evleri hangi parayla aldı” iddialarına tek tek cevap verdi.

Sosyal medya hesabından bir video ve ses kaydı paylaşan Eylül Öztürk, evlerin vergi ve masraflarına kadar her detayı Gazeteci Murat Ağırel'e anlattığını duyurdu.

dilan-eylul.jpg

Öztürk çiftinin Amerika’ya giderken 144 milyon TL götürdüğü ve aldığı 11 daireyi akrabaların üzerine geçirdiği iddia edilmişti.

ooyty.jpg

İddiaların bir türlü ardı arkası kesilmeyince Öztürk, sosyal medya hesabından “Yalanın sınırı yok anlatabiliyor muyum? Başına 'iddiaya göre yaz, devamına istediğin her şeyi yazabilirsin. Hangi birine cevap vereyim?" açıklamasını yapmıştı.

ssssssrr4.jpg

“Gazeteci Murat Ağrıel bana Instagram'dan ulaştı" diyen Eylül Öztürk yeni bir açıklama yaptı.

Amerika'da şu anda oturdukları evin "kira" olduğunu söyleyen Öztürk evin kira kontratını da Ağırel'e ilettiklerini söyledi.

ryryry.jpg

Öztürk, merak edilen “Evleri nasıl aldı?” sorusunu şöyle cevapladı: "Evlerimizin tamamının kirasının toplamı vergiler ve aidat masrafları çıktıktan sonra (Amerika'da aidatlar ev sahibine aittir, aidat rakamlarını da listede görebilirsiniz) şu anda yaşadığımız evimizin kirasını ödüyor.

llllll.jpg

Yani öyle söylenildiğini gibi her bir evim milyonlarca dolar etmediğini ve aldığımız tüm ufak evleri bugün satsak toplamda bir adet şu an yaşadığımız minvalde büyük bir ev alabilecek değerde olduklarını belirtmekle kalmayıp Amerika'da yasalara göre herkesin ne kadar evinin olduğunu, ne zaman alındığının görülebileceğini, bu bilgilerin halka açık tamamen şeffaf ve devletin kendi resmi platformlarında paylaşıldığını da ekleyerek Amerika’daki yatırımları kontrol edebilecekleri resmi platformların da adreslerini kendisini ilettik.

story-22.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar