Dilan Polat'ın evindeki çöp kovası bile servet değerinde

Dilan Polat'ın evindeki çöp kovası bile servet değerinde
Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile milyonlarca etkileşim alan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, çıkardığı kozmetik markası ve pahalı yaşam tarzıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Polat'ın yaptığı ""Bir günde 759 bin TL harcadım" açıklamasının yankıları sürerken, ünlü fenomenin evindeki çöp kovasının değeri dudak uçuklattı.

Lüks yaşantısı ve evlilik hayatıyla gündemdeki yerini koruyan Dilan Polat, uzun bir süre beğendiği çöp kovasıyla konuşulacak gibi görünüyor. Polat''ın eşi Engin Bey''den istediği değerli taşlı çöp kovasının fiyatı dudak uçuklattı.

Sosyal medya hesabında 5 milyon takipçiye sahip olan iş insanı Dilan Polat sosyal medyada paylaştığı gösterişli hayatıyla büyük ilgi görüyor. 

Dilan Polat kısa bir süre evvel "Bir günde 759 bin TL harcadım" sözleriyle herkesi şoke etmişti.

29 BİN LİRALIK ÇÖP KOVASI

Kocasından aldığı milyon liralık hediyelerle yaptığı paylaşımların ardından sürekli gündem olan Dilan Polat, birçok kullanıcıdan da tepki alarak, ''görgüsüzlük'' suçlamasıyla karşı karşıya kalıyordu. 

Ünlü fenomenin son isteği ise ''pes artık'' dedirtti. Evine gelecek misafirler nedeniyle hazırlığı abartan Dilan Poklat, eşi Engin Polat''tan 29 bin liralık çöp kovası almasını istedi. Bu isteğin ardından sosyal medyada ise gösterilen tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Değeri tam 29 bin lira olan çöp kovasının özellikleri merak konusu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar