Dilan Polat’ın eski ortağı ateş püskürdü... Bizi Dilan mahvetti

Dilan Polat’ın eski ortağı ateş püskürdü...  Bizi Dilan mahvetti
Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya canlı yayında 'Dilan Polat kuran okuyor, Engin Polat namaza başladı' açıklamalarının ardından Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir "Bizi Dilan mahvetti" diyerek sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Polat çiftinin avukatları Hüseyin Kaya'nın Dilan Polat'ın Kur'an okuduğunu söylediği açıklaması Nez Demir'i çileden çıkarttı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla Polat çifti tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya canlı yayında çiftin namaz kılıp, kuran okuduğunu söylediği açıklamasının ardından Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir çileden çıktı.

Eskiden Dilan Polat'la ortak olan Nez Demir sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündeme geldi. Ortaklıklarını bitirdikten sonra birbirlerine rakip olan Nez Demir ve Dilan Polat'ın arası açılmıştı.

5t55r.jpg

600 fenomene yönelik başlatılan incelemenin ardından mal varlığına el konulan Nez Demir, "Yok içeride namaza başladı. Yok içeride Kur'an okuyor. Elimi öptü ve aynı eli kocasına öptürdü. Bunlar nasıl muhabbetler? Yaşadığımız şeyin sebebi kim? Bu insanlar... Hayatımızı mahvettiler. Altınlarım da altınlarım kolyem de kolyem. Yeter ya. Mütevazi yaşamak zor olmamalı. Bu kadar insanı zan altında bırakıp bu kadar insanın psikolojisini bu kadar insanın ticaretini bozup... Alkış mı tutalım? ifadelerini kullanarak ateş püskürdü.

fff.jpg

rftf.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar