Dilan Polat’ın arkasındaki gizli güç ortaya çıktı! Sektöre ben soktum

Dilan Polat’ın arkasındaki gizli güç ortaya çıktı! Sektöre ben soktum
Kara para aklama iddialarının ardından tutuklanan Polat çiftinin ardından gözler lüks yaşantısıyla gündeme gelen Neslim Güngen’e çevrildi. Neslim Güngen "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" dedi.

Polat çiftinin kara para aklama iddialarının sonrasında gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Sosyal medyada lüks hayatlarını sergileyen fenomenlerin paralarının kaynağı sorgulanmaya başladı. Dolar ve euroları saçtığı videolarını çekerek paylaşan Neslim Güngen "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" diyerek gündem yarattı.

640xauto.webp

Dilan ve Engin Polat çiftinin sonrasında fenomenler mercek altına alındı.Sosyal medyadan eleştiri okların kendisine yöneltilmesinden sonra Neslim Güngen, Show Haber'e yaptığı açıklamasında, "Lütfen beni araştırın. Araştırın ki benim başarılarımı görün. 2014 yılından beri ben lüks bir araca biniyorum. Çünkü emeğimle yaptım. Alnımız ak. Bir şey varsa savunacağımız ben kendimi çıkar paşalar gibi savunurum. Yapmış olduğum bir yanlış varsa bunu hesabını devletime veririm" ifadelerini kullandı.

“DİLAN POLAT'I BEN YARATTIM”

Dilan Polat'ın doğum fotoğrafçılığı yaptığı dönemlerde icralık olduğunu iddia eden Güngen, Polat'ın yanına gelerek destek istediğini söyledi. Dilan Polat'ın güzellik merkezi açabilmek için kendisinden eğitimler aldığını belirten fenomen Neslim Güngen, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. 'Neden olmasın ben sana destek olurum' dedim. Cihazlarımı ona geliş fiyatıyla sattım. Onun bu sektöre girmesini sağladım" şeklinde konuştu.

640xauto-001.webp

8u8.jpg

hh.jpg

rtr.jpg

0po.jpg

6t6.jpg

oio.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar