CZN Burak'tan Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programında baba itirafı: Arkamdan neden bunu yaptın

CZN Burak'tan Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programında baba itirafı: Arkamdan neden bunu yaptın
Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına konuk olan sosyal medya fenomeni CZN Burak, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çektiği yemek videoları ile sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşan CZN Burak, babasının yanında her zaman maaşlı eleman olarak çalıştığını Armağan Çağlayan’ın programında ilk kez anlattı.

Son dönemde babasıyla yaşadığı sorunlarla anılan CZN Burak, Armağan Çağlayan'a çocukluğundan beri babasıyla sorunlar yaşadığını ve annesine çok bağlı olduğunu anlattı. CZN Burak, sosyal medyanın ona olan getirisi kadar ondan götürdükleri de olduğunu ekledi.

MAAŞLI ELEMAN OLARAK ÇALIŞTIM

Babasının yanında her zaman maaşlı eleman olarak çalıştığını ve ünlendiğinde dahi maaşla çalışıp ortaklık yaşamadığını söyleyen CZN Burak babasının hep maddi olarak tutucu olduğuna değindi. CZN Burak tanınırlığı artınca şirketin adını değiştirdiklerini söyleyerek o dönem de maaş aldığını ifade etti.

CZN Burak yaşadıklarını anlatırken "Maaşlı çalışıyordum. 2018 sonrası 2020'e kadar ben yine yanında çalıştım en fazla bir araba değiştirebildim, bir ev aldım, ablamla kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden ne gelirse yapıyorum. Çok takipçi olduktan sonra iyilik yapmayı seviyordum zaten durumum varken de yapmaya çalışıyorum. Biz yemek videoları çekiyoruz, yiyen var yemeyen var" dedi.

'ARKAMDAN NEDEN BUNU YAPTIN'

"Sosyal projeler yapmaya başladım, maddi olayları içimde sakladım o kısmı göstermek istemedim" diyen Burak şöyle devam etti; "İsim yurt dışına açılmaya başladı, bir konuda babamla anlaşamadık, bunu söylemek istemiyorum. Ama gidip 'arkamdan neden bunu yaptın' diye sitem ettim. O da istediğimi yaparım dedi. 'Eşek gibi oturacaksın susup' dedi. Zoruma gitti adli bir süreç oldu, sonra geldi 'Baba oğuluz yaptığın ayıp' dedi. Oysa o bana söylemek istemediğim şeyi yaptı. Barışmadık... Davayı geri aldım, ama işleri ayırdık. Ceketimi alıp çıktım... Sürekli bir para mevzusu var, sonra gittim kendime yer açtım."

654dd16e86b24a07082e5a27.webp

654dd16686b24a07082e5a25.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar