Acun Ilıcalı montaj hatası dedi! Yunus Emre'nin cezasını yeniden verdi

Acun Ilıcalı montaj hatası dedi! Yunus Emre'nin cezasını yeniden verdi
Survivor konseyinde yaşanan montaj hatası, Yunus Emre'nin cezasıyla ilgili büyük bir karmaşaya neden oldu. Acun Ilıcalı, hatanın düzeltilmesi için o anları yeniden yayınlattı ve Yunus Emre'ye öncelikle 5 ödül cezası vermişti. Yarışmacının sözleri sonrası cezayı artırdı.

Yunus Emre ve Ogeday arasındaki olaylar, sosyal medyada da geniş yankı bulmuştu. Yunus Emre, 8 oyun ve 8 ödül cezasıyla Survivor tarihine geçmişti. Fakat olaylar sırasında bir montaj hatası ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, montajdaki hatayı açıklayarak cezanın nasıl değiştiğini gösterdi. Başlangıçta 5 ödül ve 5 oyun cezası alan Yunus Emre, kendini tutamayınca Ilıcalı'nın sinirlerini bozdu.

ii.jpg

Yunus Emre, Ogeday'ın ceza almadığını öğrenince, "Bir sonraki parkurda da ben ona temas edeceğim Acun abi" dedi. Bunun üzerine Ilıcalı sinirlendi ve "Biraz daha söyle, ne yapacaksın? Söyle, ne yapacaksın, hadi temasını da duyalım" diyerek tepki gösterdi.

"TEHDİTTEN DOLAYI CEZANI 8'E ÇIKARIYORUM"

Acun Ilıcalı, büyük bir öfkeyle, "O zaman bu tehdidinden dolayı cezanı 8'e çıkarıyorum. 8 oyun ve 8 ödül cezası aldın" dedi.

640xauto.webp

NE OLMUŞTU?

Yunus Emre ile Ogeday arasındaki tartışma büyüyerek yumruklu kavgaya dönüşmüştü. O anlar Survivor'un yeni bölümünde yayınlanmamıştı. Acun Ilıcalı konseyde yarışmacıların cezalarını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye karşı oldukça sert bir üslupla konuşmuştu. Ilıcalı, "Problem çıkarma eğilimindesin, hakaret etmeye meyillisin... Kötü sözleri adeta alışkanlık haline getirmişsin. Problemin sen olduğunu düşünüyorum. Sürekli uyarılara rağmen aynı tavrı sergiliyorsun. Konseyde sorun çıkarıyorsun. Bakış açına dikkat et, defalarca uyardım, ama sen niyetinle değişiklik yapmıyorsun..." şeklinde sert çıkmıştı.

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye 8 oyun oynamama ve 8 ödülünü kaybetme cezası verirken, Ogeday'a herhangi bir ceza vermemişti.

18691382-728xauto.jpg

YUNUS EMRE KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Hala Silivri'de yaşayan Yunus Emre, 1.85 metre boyunda ve 82 kilogram ağırlığında. İki çocuklu bir ailenin tek oğludur ve şu anda Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumakta.

Lise yıllarında geçirdiği rahatsızlık sonrası fazla kilo aldığını ve okuldaki alaycı tavırlar nedeniyle okulu sevemediğini dile getiren Yunus Emre, rahatsızlığını atlattıktan sonra şehir stadyumunda koşarak 96 kilodan 64 kiloya kadar kilo vermiş.

17 yaşında modellik kariyerine adım atan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lere katılarak adını duyurmayı başarmıştır. Model olmasının ardından spor hayatına ağırlık veren Yunus Emre, çocukluğundan beri dövüşçü olma hayali kurmasına rağmen ailesinin izin vermediğini belirtmiş.

Hayatının ilerleyen dönemlerinde MMA dövüşlerine katılan Yunus Emre, 2019 yılında Türkiye 3.'sü ve İstanbul 2.'si olmuş. Şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilenen Yunus Emre, aksiyon filmlerinde rol almak ve bir dövüş kulübü sahibi olma gibi hayallerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar