Dilan Polat ile Süleyman Soylu'nun görüntülü konuşma görüntüsünün perde arkası ortaya çıktı

Dilan Polat ile Süleyman Soylu'nun görüntülü konuşma görüntüsünün perde arkası ortaya çıktı
Lüks yaşamları ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat-Engin Polat çifti hakkında kara para aklama iddialarının ardından uzun süre gündemden düşmedi. İçişleri Eski Bakanı Süleyman Soylu’nun, Engin ve Dilan Polat çiftçi ile geçmişte görüntülü olarak bir görüşme yaptıkları fotoğraf yayınlandı. Bu görüşmenin perde arkası ortaya çıktı.

MEHMET AKİF ERDEM / GÜNBOYU

Sosyal medyada kazandıkları para ve zenginlikleri ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında, kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

Uzun süre gündem olan konunun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kişisel sosyal medya hesabından kara para aklama iddialarına yanıt verdiler.

Dilan Polat’ın, “günlük 750 bin TL harcama” açıklamasının ardından ünlü ekonomistler, finansal piyasalar uzmanları ve gazeteciler bu duruma tepki göstermiş, maliyenin bu kazancı denetlemesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Dilan Polat ile eşi Engin Polat sosyal medyadan paylaştıkları bir videoda Engin Polat, “Bir bu zamana kadar, kurulduğumuzdan beri ön planda olduğumuz için her senemiz inceleniyor. 18, 19, 20, 21, 22 bunlar incelendi, hiçbir sıkıntı görülmedi, devam edildi. Şimdi de kamuoyu baskısından dolayı… Tabii ki de herkes işini yapacak… Yine istediler defterlerimizi alnımız ak bir şekilde veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

dilan-3.png

Engin Polat, sözlerinin devamında “Ve bir şey çıkmayacak çünkü biz yaptığımız işi biliyoruz. Ama nerede anlayacaklar mesela o arkadaşlar, başlarına çanak tutan kişiler. Bize hiçbir şey olmayacak, büyümeye devam edeceğiz ya… Orada görecekler ve 2024’ün sonunda 200 tane Rise and Shine mağazasını piyasalara inince ve başka sektörlerde de büyüyünce zaten göreceksiniz” Şeklinde konuştu.

VİDEODA OH OH ÇEKTİ

Eşinin sözlerinin ardından “Ohhh… ohhhhh” şeklinde tepki veren Dilan Polat, cep telefonunun kamerasına bağırarak, “Yeter… Yeter. Ohhh” dedi.

"DİLAN POLAT'IN NEDEN OHH ÇEKTİĞİ ANLAŞILDI"

Yaşanan bu gelişmeler ve ardı ardına yapılan paylaşımlardan sonra gazeteci Seher Sultan'dan yeni bir paylaşım geldi.

Dilan Polat'ın kısa süre önce 'Ohh' çekerek bitirdiği videosuna göndermede bulunan Sultan, Dilan Polat ve eşinin eski içişleri bakanı Süleyman Soylu'yla yaptıkları bir görüşmenin ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı:

Sultan, şu ifadelere yer verdi:

“Dilan Polat’ın neden Süleyman Soylu gibi oohhh çektiğini anladık.

Engin Polat eski tarihte sosyal medyasında paylaşmış, dünden beri herkes gönderiyor bu kareyi.

Gerçek mi diye uzun süre araştırdım.”

seher-sultan.png

İDDİALARA YANIT GELDİ

Seher Sultan’ın bu paylaşımı üzerine Gazeteci Burak Doğan, iddialara yanıt verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Doğan şu ifadelere yer verdi:

“Sn. Süleyman Soylu ile şimdi konuştum.

Dilan Polat 2021 yılında, 2 yıldır tehdit edildiğini belirterek Soylu’ya mesaj atıp “yalvarırım yardımcı olun” diyor.

Kendisi de İstanbul Emniyeti’ne konuyu iletiyor. Emniyette kendileriyle iletişime geçtiği için arayıp teşekkür ediyorlar”

burak-dogan-cevap.png

NE OLMUŞTU?

Kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, lüks yaşamları ile sık sık gündeme gelen Dilan Polat-Engin Polat çifti hakkında kara para aklama iddiasında bulunmuştu.

Yakut, şu ifadelere yer vermişti:

“Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” ifadelerini kullanan Yakut, gazeteci Erk Acarer’in yayınında şu şekilde konuşmuştu:

“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammet Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Tele kızlık yapıyordun Sıla Doğu. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikâyetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar