Mustafa Sarıgül, Rahmi Koç’a ne hediye etti

Mustafa Sarıgül, Rahmi Koç’a ne hediye etti
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Koç Holding sahibi Rahmi Koç’u ziyaret etti, Sarıgül’ün Koç’a tulum peyniri hediye etti.

GÖKMEN ÖRKMEZ - GÜNBOYU

Zaman zaman sosyal medya paylaşımları gündem olan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Koç Holding sahibi Rahmi Koç’u ziyaret etti.

Sarıgül, Rahmi Koç’a tulum peyniri hediye etti. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül, “Efendim can Erzincan’ımızın tulum peyniri yüzde 100 organik a vitamini d vitamini c vitamini tulum peyniri yediğiniz zaman sığlıkla sıhhatle kalırsınız” ifadelerini kullandı.

mustafa-sarigul-2.png

Sarıgül’e Koç teşekkür ederken “Çok teşekkür ederim hakikaten çok dehşet bir peynir, bunu yiyince yüzerek karşıya geçeceğim” dedi.

Sarıgül videoyu “Rahmi Koç Beye teşekkürler ederim” notu ile paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

mustafa-sarigul.png

Öte yandan İstanbul'un Şişli İlçesinde Belediye Başkanlığı yapan ve bu ilçede büyük bir nüfuza sahip olan Sarıgül, son genel seçimlerde CHP’den Erzincan Milletvekili adayı olarak seçimlere girdi ve kazandı. Kendi partisi Türkiye Değişim Partisi için 8 Haziran 2023 tarihinde yapılan kongrede CHP ile birleşme kararı aldı ve 23 Haziran 2023 tarihindeki son kongrede birleşme gerçekleştirildi.

mustafa-sarigul-4.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar