Dilan Polat, canlı yayına bağlanıp ateş püskürdü

Dilan Polat, canlı yayına bağlanıp ateş püskürdü
Dilan Polat‘ın avukatları katıldıkları programda Dilan Polat ve Engin Polat’ın 2022 yılında 7 milyon lira vergi verdiğini açıklayınca yayına bağlanan Dilan Polat avukatını susturdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Dilan Polat ve Engin Polat'ın mali işler avukatı Ahmet Gün, çiftin 2022 yılında tahmini olarak 100 milyon lira ciro yaptığını ve 7 milyon vergi ödediğini belirtti.

"KONUŞULAN HARCAMALAR DEĞİL, DEFTERE YAZILANLAR HESAPLANIR"

Polat çiftinin mali avukatı Ahmet Gün, "Çiftin ne kadar vergi ödediğini net olarak bilmiyorum. 4 firması var bunların dokümanlarını görmem lazım. Tahmini olarak 2022 yılında 7 milyona yakın vergi ödemiştir. Türk vergi sistemi, gerçek vergi geliriyle hesaplanıyor. Konuşulanlar değil, deftere yazılanlar hesaplanır. Nereden baksan 2022 yılında cirosu 100 milyon liradır. Şu an afaki konuşuyorum net değil. Eğer gerçek gelir yanlış yazıldıysa vergi müfettişi bunu ortaya çıkarır. Biz şu an 2023 yılı için inceleniyoruz. Bu verginin az ya da çok olduğu söylenmesi de hukuki değil" ifadelerini kullandı.

"ALGI OPERASYONU VAR"

Bunun üzerine Dilan Polat canlı yayına bağlanıp ateş püskürdü. Canlı yayına bağlanan Dilan Polat, ''Yapmayın arkadaşlar! Bir algı Operasyonu var. Siz bana yardımcı olmak için oradasınız. Yapmayın.'' diyerek avukatını susturdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar