Dev derbi öncesi taraftarlar birbirine girdi: Çevik kuvvet zor ayırdı

Dev derbi öncesi taraftarlar birbirine girdi: Çevik kuvvet zor ayırdı
Beşiktaş’ın Galatasaray’ı konuk edeceği derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününe doğru alınırken, iki takım taraftarları arasında kısa süreli bir gerginlik oldu.

Süper Lig’in 28'inci haftasında Beşiktaş derbi maçta sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılaşmadan önce Taksim’deki Gezi Parkı’nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, gruplar halinde Tüpraş Stadyumu’na geldi.

kavga.png

ÇEVİK KUVVET VE TOMA TARAFLARI ZOR AYIRDI

Polis, iki takım taraftarlarının karşılaşmasını engellemek için barikatlarla bir güvenlik kordonu oluşturdu. Bazı Beşiktaş taraftarı, stadyuma gelen Galatasaraylı taraftarlara sözlü bir saldırıda bulunurken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise karşılık verdi.

İki takım taraftarları, barikatların ardından karşılıklı küfürler ederken bazı Galatasaray taraftarları bariyerleri aşarak Beşiktaş taraftarlarının olduğu alana doğru gitmeye çalıştı. Bölgede yer alan çevik kuvvet ve TOMA aracı tansiyonun yükselmesine engel oldu. Daha sonra Beşiktaş taraftarları alandan uzaklaştırıldı. Galatasaray taraftarlarının da hızlı bir şekilde stadyuma girişleri sağlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar