Depremzede kardeşler birlikte uyudukları için eşcinselsiniz denilerek yurttan atıldı! Skandal iddia sonrası baba ilk kez konuştu

Depremzede kardeşler birlikte uyudukları için eşcinselsiniz denilerek yurttan atıldı! Skandal iddia sonrası baba ilk kez konuştu
Antakyalı depremzede ikiz kız kardeşlerin kaldıkları yurttan “eşcinsel” oldukları nedeniyle atıldığı iddiası herkesi şaşırttı.

6 Şubat’ta meydana gelen depremde Antakya’da enkaz altında kalan 4,5 saat sonra kurtarılan ikiz kız kardeşler Büşra ve Kübra, deprem korkularından dolayı birlikte uyumaya başladı.

İddiaya göre Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi'ne okuyan kardeşlerin birlikte uyuması yurt tarafından “eşcinsellik” olarak adlandırıldı.

Gazeteci Mustafa Dilek’in paylaştığı bilgilere göre kardeşler eşcinsel oldukları iddia edilerek yurttan atıldı.

Yurt Müdür Yardımcısı Ş.Y.'nin öğrencilerin kardeşlerinin yönetimi şikayet etmesi üzerine iddiaya göre çocukların babasını arayarak, kızlarını eşcinsel olduğu nedeniyle yurtta istemediklerini söylediği iddia edildi.

Tek yumurta ikizi 16 yaşındaki kardeşler gerekçe gösterilmeden yurttan atıldı.

İddiaya göre kızların babalarını arayan okul müdürü de kızları disipline sevk ettiklerini açıklayarak çocukların okulda adlarının çıktığını söyledi.

Kick boks dünya birincisi ve dünya üçüncüsü çocuklarının psikolojik baskı altında olduğunu ve bir çözüm beklediğini ifade eden Dilek, yaklaşık 40 gündür bu durumun devam ettiğini açıkladı.

Olayın duyulmasının ardından canlı yayına telefonla bağlanan baba, çocuklarına inandığını böyle bir durum olmadığını tek amacının çocuklarının okuması olduğunu anlattı.

jhjhj.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar