Denizli'de zincirleme kaza: 3 ölü, çok sayıda yaralı

Denizli'de zincirleme kaza: 3 ölü, çok sayıda yaralı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Denizli’de gündüz saatlerinde Honaz ilçesinde kum yüklü tırın, düğüne gidenleri taşıyan yolcu otobüsüne çarpması sonucu yaşanan kazada 6 kişinin can vermesi sıcaklığını korurken kentin Pamukkale ilçesinde de zincirleme bir kaza meydana geldi.

Kaza saat 20.45 sıralarında Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Kavşağı yakınlarında yaşandı. Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

aw021799-02.jpg

Yaralıların yola savrulduğu kazada can pazarı yaşandı. Ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin minibüsle çarpışan hafif ticari araçta bulunanlar olduğu öğrenilirken otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılan cenazelerin kimliği belli oldu.

Kazada hayatını kaybedenlerin 20 ADG 289 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Yiğit Mutluluk, Mevlüde Mutluluk ve 19 yaşındaki Eren Mutluluk oldukları ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar