Deniz Zeyrek, İmamoğlu'nun rakibini çizdim dedi! Bakın kimi çizdi?

Deniz Zeyrek, İmamoğlu'nun rakibini çizdim dedi! Bakın kimi çizdi?
NOW TV'de ekrana gelen Orta Sayfa programında Deniz Zeyrek, her hafta gündem değerlendirmesi yaptıkları yayın sonrası çizdiği resmi seyircilerle paylaşıyor. Bu hafta Zeyrek 'İmamoğlu'nun rakibini çizdim' diyerek Sisi'yi çizdi.

NOW TV’de ekrana gelen Doğan Şentürk’ün modaratörlüğünü yaptığı Orta Sayfa programı her cuma günü olduğu gibi yine gündeme dair gelişmeler değerlendirildi.

Gazeteciler, Nevşin Mengü, Murat Yetkin, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek ‘in olduğu program gündemdeki gelişmelerin yorumlanması ile sürerken her hafta olduğu gibi yine Deniz Zeyrek’İn çizdiği resmin gösterilmesi ile sona erdi.

DENİZ ZEYREK BU HAFTA NE ÇİZDİ?

Şentürk programı kapatmadan önce her hafta gündemle ilgili bir çizim yapan Gazeteci Deniz Zeyrek’e bu hafta ne çizdiğini sordu.

Zeyrek çizdiği resmi göstermeden önce son dönemdeki gündeme atıfta bulunarak bu hafta Ekrem İmamoğlu’nun rakibini çizdim dedi. Murat Kurum’u çizdiği düşünülürken Zeyrek çizdiği resmi ekranlara gösterdi.

denizzeyrekcizim.jpg

Zeyrek geçtiğimiz günlerde 12 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret ettiği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi çizdiğini söyledi.

Sisi’yi askeri üniforma ile çizen Zeyrek’in resim çizdiği kağıtta bir de ampul resmi bulunması dikkat çekti.

Resimdeki ampul ile ilgii ise Zeyrek ‘tesadüf önceden ampul çizmiştim boş sayfa harcamamak için Sisi’yi de buraya çizdim’ yorumununda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019'da düzenlenen yerel seçimleri öncesinde düzenlediği mitinglerde, Cumhur İttifakı'nın adayı olan Binali Yıldırım'a destek için Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nu "Sisi" benzetmesiyle hedef almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar