Demet Akalın eski eşi Okan Kurt için FBI'dan kağıt alma nedenini açıkladı

Demet Akalın eski eşi Okan Kurt için FBI'dan kağıt alma nedenini açıkladı
2.Sayfa programına konuk olarak katılan şarkıcı Demet Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Kurt'la tekrardan evlenmeyeceğini ifade eden Akalın, Kurt'un cezası olduğu için vize alamadığını da belirtti.

ZÜLEYHA ÖNCÜ/ GÜNBOYU

Okan Kurt ile 2012 yılında dünyaevine giren fakat 2018 yılında aldığı kararla boşanan Demet Akalın, boşanmanın ardından 2 yıl sonra barışıp aynı evde yaşamaya başlamıştı. 2.Sayfa programına konuk olan ünlü isim, eşiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Okan Kurt ile tekrardan nikah masasına oturmayacağını söyleyen Akalın, eski eşi için FBI''dan kağıt alma nedenini de açıkladı.

Şarkıcı ''''Okan, benim tanımadığım evli arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Doğum gününe de çağırmıyor o arkadaşlarını eşleriyle tanışmayayım diye galiba. O da bana ''Sen Amerika''ya gidiyorsun'' diyor da o Amerika''ya gelemiyor. Gelse onunla giderim. Mahkemelik olduğu için vize alamıyor.'''' diyerek eski eşiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Ardından ''''Hızlı araba kullanmaktan cezası bitti ama sisteme düşmemiş. Orada avukat tutarak FBI''dan temiz kağıdı aldım. Ne yaptığını öğrenmek istedim çünkü neden alınamadığını öğrenmek için. Çok ilgincim dimi? Okan''ın bütün temiz kağıtları var. Okan''a çok güveniyorum" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar