Fırat Görgel kimdir? AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel nereli ve kaç yaşında?

Fırat Görgel kimdir? AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel nereli ve kaç yaşında?
31 Mart 2024'te düzenlenecek olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte adaylar belli olmaya başladı. AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel olarak belirlendi. Peki Fırat Görgel kimdir? AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel nereli ve kaç yaşında?

31 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de düzenlenecek olan yerel seçim yarışı şimdiden başladı. Partiler illerdeki adaylarını belirliyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel oldu. Birçok vatandaş Fırat Görgel'i merak ediyor. Peki Fırat Görgel kimdir? AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı Fırat Görgel nereli ve kaç yaşında?

FIRAT GÖRGEL KİMDİR?

Fırat Görgel, Kahramanmaraş'ta 5 Haziran 1982 tarihinde dünyaya geldi. Babası emekli öğretmen, annesi ise ev hanımıdır. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladıktan sonra, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kabul edilerek eğitim hayatına devam etti.

Hukuk Fakültesi'nden 2004 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, 2005 yılı Aralık ayında Kahramanmaraş Barosu'nda stajına başladı ve aynı yılın Aralık ayında stajını tamamlayarak avukatlık kariyerine adım attı.

2006 yılı itibariyle Kahramanmaraş'ta serbest avukatlık yapmaya başlayan Görgel, 2004 yılında AKP üyesi olarak siyasete giriş yaptı. 2006 yılından itibaren AKP Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevler üstlendi ve yönetim kurulu ile yürütme kurulu üyelikleri gibi önemli pozisyonlarda bulundu.

2010 yılında dikkat çeken bir dönemde AKP Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Görgel, bu görevini 2014 yılına kadar sürdürdü. Aynı yılın mart ayında AKP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevine atanarak siyasi kariyerine devam etti.

2015 yılında AKP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı'na atanan Görgel, bu görevin ardından 2020 yılında Kahramanmaraş İl Başkanlığı için aday olarak belirlendi.

Evli olan Fırat Görgel'in 2 kız çocuğu bulunmaktadır. AKP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak seçim sürecine katılan Görgel, şehir yönetimi için adaylığını koymuş durumdadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar