Dar sokaktan geçen kamyon altı araca zarar verdi!

Dar sokaktan geçen kamyon altı araca zarar verdi!
İstanbul Kağıthane'de dar bir sokağa giren kamyon park halindeki bulunan altı araca çarparak kaçtı. O anlar kamera ile görüntülendi.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Yahya Kemal Mahallesi Timur Sokak'ta meydana gelen olayda, sokak arasında seyir halinde olan bir kamyon, park halindeki araçlara çarparak ilerledi.

6 ARACA ZARAR VERDİ

Olayda 6 aracın zarar gördüğü, kamyon sürücüsünün ise kazalara aldırış etmeden olay yerinden kaçtığı belirlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan anlar, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Olay, sabah saatlerinde Yahya Kemal Mahallesi Timur Sokak'ta meydana geldi. Sokakta seyir halinde olan kamyon, park halindeki araçlara çarpıp ilerlemeye devam etti. Kamyon sürücüsü, yaşanan kazalara rağmen durmayarak olay yerinden kaçtı. O anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kazada, park halindeki araçlarda çeşitli hasarlar meydana geldi. Bazı araçların camları ve dikiz aynaları kırılırken, bazı araçlar da sürtmeden kaynaklı hasar aldı. Olay yerine gelen mağdurlar, 100 bin TL'ye kadar çıkan hasarlarını tespit etti.

Olaya tanık olan Selahattin Yılmaz, kamyon sürücüsünün "cellat gibi sağlı sollu vurup kaçtığını" belirterek, "Gerçekten böyle sahipsizlik, böyle bir trafik celladı bu insan muhtemelen. Gerçekten üzücü bir olay. İnsan bu kadar vicdansız olamaz. En azından böyle bir kazaya sebebiyet verdin, dur bekle bir ya da ağır geç, bir başka araca da sürtme hiç olmazsa. Böyle bir mağduriyet yaşadık." şeklinde konuştu.

Kaza anı bir binanın güvenlik kamerasına yansırken, mağdurların kazayla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar