Danla Bilic İmamoğlu ve Akşener'le kime sürpriz yaptı

Danla Bilic İmamoğlu ve Akşener'le kime sürpriz yaptı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu Örnektepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerle beraber iftar yaptı. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic de katıldı. Bilic, Twitter hesabından "Biz bugun @ekrem_imamoglu baskanim ve @meral_aksener mommyim ile ornektepe kiz ogrenci yurduna surpriz yaptik ♥️ Bu da boyle bi bilgi" mesajını yazarak paylaşımda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Özel İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Örnektepe Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu''ndaki iftar programında Akşener''e, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Programa sosyal medya fenomeni Danla Bilic de katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurtta kalan üniversite öğrencileriyle iftar yaptı. Akşener''in öğrencilerle oruç açıp sohbet ettiği program basına kapalı gerçekleştirildi.

Danla Bilic sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: Bilic, Twitter hesabından "Biz bugun @ekrem_imamoglu baskanim ve @meral_aksener mommyim ile ornektepe kiz ogrenci yurduna surpriz yaptik ♥️ Bu da boyle bi bilgi" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Danla Bilic’in tweetini alıntalayan Akşener, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar