Dan Bilzerian Nusret Gökçe'yi ifşa etti ''Ne lanet bir şapşal''

Dan Bilzerian Nusret Gökçe'yi ifşa etti ''Ne lanet bir şapşal''
Yaptığı paylaşımlarıyla sıklıkla adından söz ettiren Instagram Playboyu Dan Bilzerian, Katar'daki Dünya Kupası'ndaki görüntüleriyle çok konuşulan Nusret Gökçe'nin kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti.

Yayınladığı cinsel içerikli paylaşımlarla sıkla gündem olan sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, bu kez fotoğraf çekildiği kadınlarla değil; Nusret''in kendisine DM''den attığı mesajları ifşa etmesiyle gündeme geldi! Katar''daki Dünya Kupası finallerinde hareketleriyle Messi''yi bunaltan Gökçe''nin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, görüntüleri ve kendisine gönderilen mesajları servis ederek Nusret için "“what a fucking goofball” yani "Ne lanet bir şapşal" notunu düştü.

2015 YILINDAN BERİ 

Instagram hesabından Gökçe''nin kendisine 2015 yılından beri gönderdiği fotoğrafları paylaşan Dan Bilzerian, "Herkes bu salt bae''nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor, bunu yıllardır biliyorum" ifadelerini not düştü.

Nurset Gökçe''nin sosyal medya fenomenine kendi fotoğraflarının yanı sıra konuk olduğu yarışmalardaki görüntülerini de gönderdiği görüldü.

MESSİ''YE DAVRANIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Dünya Kupası''nı kazanan Arjantin''de karşılaşma sonrası tüm gözler Lionel Messi''deydi. Mücadeleyi tribünde izleyen ünlü isimler arasında olan Nusret Gökçe, karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte sahaya inerken Messi ile olan iletişimi büyük dikkat çekti.

Arjantinli yıldızı fotoğraf çekilmek için kolundan çeken ve gitmesine engel olmak isteyen Gökçe''ye Lionel Messi''nin hiç pas vermediği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar