Yüzde 35 oranında indirim yapılacak

Yüzde 35 oranında indirim yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri'nde büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirimli satış yapılacağını açıkladı.

YÜZDE 35 ORANINDA İNDİRİM YAPILACAK

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 oranında indirim yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan34 hidroelektrik santralinin açılışında konuştu. Kuzu etine yüzde 25 indirim yaptıklarını söyleyen Erdoğan, büyükbaş etlerde de yüzde 30-35 oranında Tarım Kredi Kooperatifleri''nde indirimli satış yapılacağını açıkladı. 

"TARIM KREDİDE 1300 MARKET VAR"

Erdoğan yaptığı açıklamada; "Şimdi bir şey daha söylüyorum. Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı, bundan böyle kuzu etinden yüzde 25 indirimi başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı ile konuştum, büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle, onların da satışına başlayacağız. Kuşbaşıydı, kıymaydı, biftekti, bunu piyasaya sürdüğümüzde indirim başlayınca, vatandaşım alışveriş yapacak. Bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. 1300 market var tarım kredide, bunun yanında diğer özel sektörün de sayıları fazla. Onlar ne yapar bilmem ama biz yapacağız. Tarım Kredi''nin diğer ürünlerinde de. Şeker, buğday, un, ayçiçeği yağı. Özellikle 20, 30, 40 çeşit üründe de" dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar