Fiyatı düşecek ürünlerin listesi belli oldu!

Fiyatı düşecek ürünlerin listesi belli oldu!
Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, kuzu etine %25'lik indirim yapıldığını açıklamıştı. Dana eti için de çalışmalar başladı. Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki bazı ürünlere indirim yapılacak. Listedeki gıda ürünleri de tespit edildi.

FİYATI DÜŞECEK ÜRÜNLERİN LİSTESİ BELLİ OLDU!

Temel gıda ürünleri arasında en fazla zamlanan yiyecekler; et, süt, yumurta oldu. Hemen hemen her yemekte bulunan domates, ayçiçek yağı, şeker gibi ürünlerin fiyatları da fahiş şekilde yükseldi.

Erdoğan bir açılış sırasında yaptığı konuşmada Tarım Kredi Kooperatifleri''nde indirim yapılması adına ''Mutlaka fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun alışveriş yapabilsin'' ifadelerini kullanmıştı. Fiyatı düşecek ürünler belli oldu!

İŞTE FİYATI DÜŞECEK ÜRÜNLER LİSTESİ!

Hayat pahalılığı ve enflasyonun etkisini azaltmak adına Tarım Kredi Kooperatifleri çalışmalara başladı. CNN Türk muhabiri canlı yayında çalışmanın detaylarını aktardı. Buna göre ilk olarak dana etine indirim bekleniyor.

Kuzu etinden sonra dana etine de %25 oranında indirim bekleniyor. Daha sonrasında da temel gıdalar arasında bulunan süt, yumurta, yağ, şeker gibi ürünlere de indirim yapılacak. Bu sayede marketlerdeki fahiş fiyatların aşağıya çekilmesi amaçlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar