Cumhurbaşkanı adayını açıklayan gazi fırtına gibi esti: İki keleş mermisini boşuna mı yedim bunlar benim insanım mı

Cumhurbaşkanı adayını açıklayan gazi fırtına gibi esti: İki keleş mermisini boşuna mı yedim bunlar benim insanım mı
Kendisine “Cumhurbaşkanı adayınız kim?” sorusu sorulan gazi, açıklamalarıyla fırtına gibi esti. Adayının Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayan gazi “25 yıldır Erdoğan ne yaptı? İki keleş mermisi yedim de geldim buraya boşuna mı? 15 yerden maaş alıyor adamları” diyerek isyan etti.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Seçime ilişkin sokak röportajı yapan bir muhabirin “Cumhurbaşkanı adayınız kim?” sorusunu yönlendirdiği bir gazinin söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Gazi “Cumhurbaşkanı adayım Kılıçdaroğlu, 25 yıldır Erdoğan ne yaptı? Suriyeli, Afganlı benden iyi geçiniyor. Bunlar benim insanım mı?” diyerek tepki gösterdi.

Gazi, şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı adayım Kılıçdaroğlu, 25 yıldır Erdoğan ne yaptı? Suriyeli, Afganlı benden iyi geçiniyor. Ben emekli polis ve gaziyim. Nedir yol geçen hanı mı burası? Biz bu vatanı nasıl kurtardık bunu bilir misin? Öyle Allah ile Muhammet ile bu iş yürümüyor. Gelsin de tarafsız bir kanalda tartışalım. Diyeceksin ki ötekiler çok mu iyi? Hayır, kimse peygamber değildir. Benim için önce Ata’m. Benim dinim Hz. Adem ile başladı. Ben asgari ücretin 3 katı maaş alırken şimdi altına düştüm. Ben neden Kızıltepe’de iki keleş mermisi yedim de geldim buraya. 15 yerden maaş alıyor adamları. Şu sele, felakete bak, 3 gün sonra gidiyorlar oraya. Biz o insanları Amerika’dan mı getirdik sanki onlar benim insanlarım. Yok yardımı sen değil ben yapacağım diye kavga ediyorlar. Niye tek sen yapacaksın, bırak herkes yapsın yardım değil mi? Biz bu millet değiliz. Bunlar benim insanım mı? Atalarımın 30 yıllık tarihi var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar