Köpeğine kötü davrandıklarını iddia etti! Kuran kursunun tüm camlarını indirdi

Köpeğine kötü davrandıklarını iddia etti! Kuran kursunun tüm camlarını indirdi
Kadıköy’de bir kadın, Kuran kursu yöneticilerinin bahçeye giren köpeğine kötü davrandığını gördükten sonra bina yöneticilerine kızarak camları kırdığı video sosyal medyada büyük tepki gördü.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Kadıköy''de Rasimpaşa Mahallesi''nde bulunan bir Kur’an kursunda meydana gelen olayda gözaltına alınan genç kadın, bahçeye giren köpeğini dışarı çıkarmak isteyen dernek binası yöneticilerine kızarak camları kırdığını söyledi. O anlar içeride bulunan kişilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Tepki çeken olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Kadıköy''de Rasimpaşa Mahallesi''nde bulunan bir Kur’an kursunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kadın Kur’an kursunun camlarına tekme atarak kırmaya başladı. Hakaret savurarak el hareketleri yapan kadın, camları kırdıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise içeride bulunanların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadıköy Rasimpaşa İlim Kültür ve Sosyal Hizmetleri Derneği''nin camlarını kıran kadının videosunun sosyal medyada yayılması üzerine polis çalışma başlattı. İddiaya göre, A.B. (34) adlı kadın köpeğini gezdirirken, köpek dernek bahçesine girdi. O sırada bahçede oynayan çocuklar köpekten korktu. Bunun üzerine dernek yöneticileri köpeği dışarı çıkarmaya çalıştı. Köpeğine müdahale edildiğini gören A.B. duruma sinirlendi ve derneğin camlarına taş atmaya başladı. O anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. A.B., daha sonra olay yerinden ayrıldı. Dernek yöneticileri A.B.''den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis, A.B.''yi gözaltına aldı. A.B. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

"CAMLARI KIRDI, TEHDİT ETTİ, KÜFÜR ETTİ GİTTİ ŞİKAYETÇİYİZ"

Konuyla ilgili konuşan dernek binasında bulunan kuran kursunun hocası Abdulsamet Ekşi, “Burası Kadıköy Müftülüğü''ne bağlı kuran kursu. Burada gündüz kuran eğitimi veriliyor. Bir kadın gündüz vakti geldi saldırdı. Biz kadına hiçbir şey yapmadık. Karakola ifademizi verdik. Zaten müftülüğümüz, kaymakamlığımız şu an devrede. Gereken yapılacaktır. Olay dün gündüz oldu. Gündüz saatinde geldi saldırdı yani. Camları kırdı, tehdit etti, küfür etti gitti. Kesinlikle şikayetçiyiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar