Çorum’da otobüs terminalinde muavin yolcuyu tekme tokat dövdü! Fark eder etmez

Çorum’da otobüs terminalinde muavin yolcuyu tekme tokat dövdü! Fark eder etmez
Çorum’dan İstanbul yönüne giden bir otobüste muavin, yolcuyu yakasından tutup tekme tokat dövdü.

Çorum’dan İstanbul’a gitmekte olan bir şehirlerarası otobüs seferinde üzücü bir olay yaşandı. Otobüsten indirilen bir yolcu, tekrar araca binmeye çalışırken muavin tarafından darp edildi.

Muavin, durumu fark edip yakasından tuttuğu yolcuya tekme tokat vurarak saldırdı. Olayın güzergah nedeniyle çıktığı ve yolcunun alkollü olduğu iddia edildi.

otobus-terminalinde-muavinin-yolcuyu-darbetmesi-kamerada-8787-dhaphoto3.jpg

Otobüs terminalinde gerçekleşen bir olay kameraya yakalandı. Yolcunun yaşadığı şiddet olayı sonrasında muavin hakkında adli süreç başlatıldı.

otobus-terminalinde-muavinin-yolcuyu-darbetmesi-kamerada-8787-dhaphoto1.jpg

Yaklaşık bir ay önce, Kütahya-Kocaeli arasındaki bir otobüs firmasına ait otobüste, ismi belirtilmeyen bir şoför ile bir yolcu arasında çatışma yaşandı. İddiaya göre, yolcu muavinin ineceği yeri söylemesine rağmen, muavin bu bilgiyi duymamış ve yolcunun inmesini engelleyerek şoförle aralarında şiddetli bir kavga başlamıştı.

Olayda iddia edildiğine göre, kaptanın yolcuya ağır sözler sarf etmesiyle birlikte yolcu otobüsten indirilip yol kenarında darp edilmişti.

Yolcu tarafından yapılan şikayet üzerine güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda muavin hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar