Conor McGregor'dan Chelsea hamlesi!

Conor McGregor'dan Chelsea hamlesi!
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında Rus iş adamlarına uygulanan yaptırımlar Roman Abramovich'i de etkiledi. Chelsea'nin kulüp yönetimini Chelsea Vakfı'na devreden Rus iş insanı Premier Lig ekibini satılığa çıkardı. Bu gelişme sonrası İrlandalı karma dövüşçü Conor McGregor'dan sürpriz bir hamle geldi...

İngiltere''de alınan kararlar sonrası Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea''nin kulüp yönetimini Chelsea Vakfı''na devretti. Roman Abramovich, Chelsea''yi satma kararı aldığını resmen duyurdu. Dünyaca ünlü boksör Conor McGregor, resmi sosyal medya hesaplarından Chelsea''yi satın almak istediğini açıkladı.

"BİR VAKIF KURUŞMASI İÇİN EKİBİME TALİMAT VERDİM"

Chelsea''yi satışa çıkaran Roman Abramovich şu ifadeleri kullandı: "Lütfen bunun inanılmaz derecede zor bir karar olduğunu bilin. Bu şekilde kulüpten ayrılmak beni üzüyor. Ancak bunun kulübün menfaatine olduğuna inanıyorum. Satıştan elde edilecek net gelirin bağışlanacağı bir vakıf kurulması için ekibime talimat verdim.

DİKKAT ÇEKEN İDDİA 

Bu vakıf Ukrayna''daki savaş kurbanlarının yararına olacak. Mağdurların acil ihtiyaçlarının karşılanmasına ve uzun vadeli iyileşme çalışmalarına destek olacak." Conor McGregor geçtiğimiz kasım ayında bir açıklama yaparak, dünyada en çok kazanan sporcu olduğunu iddia etmişti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar