Çok güçlü bir ihtimal diyerek bombayı patlattı: Gazeteci Faruk Aksoy’dan Milliyetçi cephe çıkışı

Çok güçlü bir ihtimal diyerek bombayı patlattı: Gazeteci Faruk Aksoy’dan Milliyetçi cephe çıkışı
Seçime gitmeye sayılı günler kala, siyaset gündeminde partiler arası hareketlilik devam ediyor. Gazeteci Faruk Aksoy, yaptığı açıklamada, yerel seçim sonrası yaşanacak gelişmelere dikkat çekerek, 'milliyetçi ittifak'a vurgu yaptı. İşte detaylar…

Türkiye'nin seçime doğru ilerlediği bu dönemde siyaset sahnesindeki hareketlilik ve gelecek tahminleri merak konusu olmaya devam ediyor.

Son olarak Gazeteci Faruk Aksoy'un 'Çok güçlü bir ihtimal' diyerek anlattığı öngörüsü bu kapsamda önemli bir yer tutuyor. Aksoy'un, seçim sonrası döneme ilişkin öngörüleri, özellikle milliyetçi ittifak üzerinde yoğunlaşıyor.

"MİLLİYETÇİ İTTİFAK OLABİLİR"

Habertürk canlı yayınında konuşan Aksoy, yaptığı açıklamada, "Benim bir öngörüm var. Bak seçim geçer, gene burada toplanırız, 1-1,5 yıl içinde Türkiye'de çok güçlü bir ihtimaldir, bir milliyetçi ittifak olabilir." dedi.

Partiler arasındaki potansiyel ittifakların da bu bağlamda öne çıktığını belirten Aksoy, ifadelerinde, MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi gibi partilerin bir araya gelmesi durumunda %25-30'luk bir oy potansiyeli oluşturabileceklerini aktardı.

"Dünyadaki siyasi trend de buradaki hikaye milliyetçi bir cephe oluşuyor” diyen Aksoy, şunları söyledi: “Şimdi bunu söylediğin zaman hani MHP açısından sıkıntılı bir cümledir bu. Ama ben partili olmadığım için tahminlerimi söylerim."

Gazeteci Aksoy'un öngörüleri, Türkiye'nin siyasi gündemini şekillendirebilecek önemli bir tartışma konusu haline gelirken, bu açıklamaların gelecek süreçte siyasi arenada nasıl bir dinamik oluşacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar