Çocuğuna özel öğretmen tutan Demet Akalın isyan etti: "Bunları niye yazmıyor musunuz?"

Çocuğuna özel öğretmen tutan Demet Akalın isyan etti: "Bunları niye yazmıyor musunuz?"
6 yaşındaki kızını okula göndermek istemediği için evde eğitim vermeye başlayan Demet Akalın'a sosyal medyadan tepki yağmıştı. Akalın'dan eleştirilere cevap geldi: "Burs verdiğim çocuklar adam oldu. Onu yazın! Daha faydalı bilgi…"

Demet Akalın, 6 yaşındaki kızı Hira'yı okula göndermek istemediği için eve sigortalı ve maaşlı bir öğretmen tutmuştu. Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Akalın'dan açıklama geldi.

Demet Akalın, Hira'nın eğitimi için "Eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım. Özel bir hoca tutacağım, iki-üç arkadaşıyla orada okusun" demişti.

Demet Akalın daha sonra kızı Hira için özel öğretmen tuttuklarını açıklayarak, "Şimdilik online eğitim var mecburen biz sitede oturanlar toplanıp öğretmen tutacaktık ama herkes taşındı ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetçi değilim şuanda ama ilerleyen dakikalarda bilmiyorum ne olacak?" ifadelerini kullanmıştı.

"Onu da yazın"

Akalın'ın bu sözleri sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt veren Akalın "Zannedersin çocuğu lord okuluna yazdırdım!!! Okul açılırsa okula gidecek dert yapmayın. Burs verdiğim çocuklar adam oldu. Onu yazın! Daha faydalı bilgi…" ifadelerini kullandı.
Demet Akalın kızı Hira’ya 6. yaş günü hediyesi 270 bin TL değerinde minibüs hediye etmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar