CHP'nin 'Milletin Sesi' mitingine kaç kişi katıldı?

CHP'nin 'Milletin Sesi' mitingine kaç kişi katıldı?
CHP'nin İstanbul Maltepe'de düzenlediği 'Milletin Sesi' mitingi büyük ilgi çekti. Çok sayıda kişi mitinge katılmak için alanı doldururken, düzenlenen mitinge katılan kişi sayısı ise merak konusu oldu. Konuya ilişkin bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanlığı, Maltepe'deki miting alanına gelen kişi sayısını açıkladı.

CHP'NİN 'MİLLETİN SESİ' MİTİNGİNE KATILAN KİŞİ SAYISI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi''nin Bursa''da yapmayı planladığı Milletin Sesi mitingi Canan Kaftancıoğlu''na siyasi yasak getirilmesi üzerine ani bir kararla İstanbul''a alınmıştı. Partililer 21 Mayıs''ta Matepe miting alanını doldurdu. Mitinge Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer''in de aralarında bulunduğu CHP''li büyükşehir belediye başkanları katıldı. Belediye Başkanları kalabalıklar tarafından uzun süre alkışlandı. Ardından da Canan Kaftancıoğlu alkışlarla kürsüye davet edildi. Vatandaşların söz alarak başladığı "Milletin Sesi Mitingi" daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarıyla devam etti.

600 BİN KİŞİ KATILDI

Maltepe''de yapılan mitinge katılan kişi sayısı ile ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından, mitinge yaklaşık 600 bin kişinin katıldığı aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar