CHP'nin İstanbul'da düzenleyeceği 'Milletin Sesi' mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta?

CHP'nin İstanbul'da düzenleyeceği 'Milletin Sesi' mitingi ne zaman, nerede, saat kaçta?
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türk lirasında yaşanan değer kaybı ve ekonomik sorunlar nedeniyle yapmaya başladığı 'Milletin Sesi' mitinglerinin yeni durağı İstanbul olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun meydandaki vatandaşlara sesleneceği miting öncesinde, 'CHP'nin İstanbul mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta yapılacak?' soruları merak ediliyor. İşte İstanbul'da yapılacak 'Milletin Sesi' mitingine dair tüm detaylar...

Son zamanlarda yeniden meydanlara inen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun yeni durağı İstanbul olacak. Pek çok kişi ise CHP''nin düzenleyeceği bu büyük mitingin nerede, ne zaman ve saat kaçta olacağını merak ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen yılın aralık ayında Türk Lirası’nın dolar karşısında rekor düzeyde değer kaybetmesinin ardından “acil erken seçim” çağrısıyla mitinglere başlayacağını duyurdu. Mitinglere “Milletin Sesi” adını veren CHP’nin ilk adresi 4 Aralık 2021’de Mersin oldu. Burada yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye’de artık değişim rüzgârı estiğini vurgulayarak “Buna karşı durmak mümkün değil” dedi. Hava koşullarının kötüleşmesi ve kış şartlarının ardından CHP, bu mitinglere bir süre ara verdi. 12 Nisan’da yeni bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Bayramdan sonra Milletin Sesi mitinglerine yeniden başlayacağız” dedi.

BURSA''DA YAPILACAKTI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''nun Yargıtay tarafından onanan cezaları ardından Bursa’dan İstanbul’a kaydırılan ‘Milletin Sesi’ mitinginin duyurusu CHP tarafından sosyal medya hesabından yayımlanmıştı.

İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Hak, hukuk, adalet çağrısıyla ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla halkımız ile ‘Milletin Sesi’ İstanbul Mitingi’nde buluşuyoruz!” denildi.

CHP İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

CHP İstanbul mitingi 21 Mayıs günü gerçekleşecek. CHP''nin mitingi Maltepe''de olacak. CHP mitingi saat 18.00’de başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar