CHP'li belediye başkanının bürosuna silahlı baskın: Bu seçimi göremeyeceksin!

CHP'li belediye başkanının bürosuna silahlı baskın: Bu seçimi göremeyeceksin!
CHP'nin yeniden aday gösterdiği Aksaray Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, bürosunun önünde ateş açan kişiler tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Yerel seçimler için yeniden aday gösterilen Aksaray Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik'in seçim bürosunun önünden dün akşam saat 22.20 civarında silahla ateş açıldı. Olayda yaralı ya da can kaybı olmazken, şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı. Olay anları kamera görüntülerine yansıdı.

41002908-5886-4fe5-a05e-17739838f14e-w.jpg

"SEÇİM BÜROMUZUN ÖNÜNDE BİR ŞARJÖR MERMİ ATILDI"

Belediye Başkanı Tahsin Çelik, olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimler için Türkiye'de adaylığı netleşen 120 küsur aday adayı içerisinde bizim de ismimiz vardı... Dün akşam 22.20 sularında seçim büromuzun önüne gelen araçla, araçta kaç kişi olduğunu bilmediğim ama 2 tanesinin net olduğu kişiler tarafından seçim büromuzun önünde bir şarjör mermi boşaltıldı."

2c0e299b-1f5f-45d6-b4a8-9a2512dcc915-w.jpg

"BU SEÇİMİ GÖREMEYECEKSİN DİYE TEHDİT EDİLDİK"

"Arkadaşların akşam alındığını duyduk... Akabinde jandarma o şahısları alıp götürürken tekrar jandarmanın elinden sıyrılıp seçim ofis büromuzu basmaya kalktılar. Jandarma tekrar o arkadaşları gözaltına almış götürmüş. Karakola geçtikten sonra telefonla beni arayarak 'bu seçimi sana yaşatmayacağız, bu seçimi göremeyeceksin' diye ölümle tehdit edildik... Aramızda hiç bir husumet yok. Bu arkadaşlar AK Parti aday adayı olan bir şahsın yakınları. Ortamı gererek gerginlikten beslenen bir grup. Bizim hiçbir husumetimiz yok, hiçbir sıkıntımız olmadı." açıklamalarında bulundu.

b32be291-5fdc-4cbc-afeb-2019c78b93e1-w.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar