WhatsApp düğmeye bastı: Tarayıcı sürüme dev özellik geliyor

WhatsApp düğmeye bastı: Tarayıcı sürüme dev özellik geliyor
WhatsApp, mobilde hatırı sayılır düzeyde insanın kullandığı bir özelliği tarayıcı sürümüne de getirmek için test ediyor.

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini web arayüzü üzerinden paylaşmalarına olanak tanıyan bir özellikle kullanıcı deneyimini geliştirmeye hazırlanıyor.

Bu yeni özellik, web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan güncellemeleri paylaşma seçeneği sunarak WhatsApp'ı çeşitli cihazlarda daha çok yönlü ve erişilebilir hale getirme amacını taşıyor.

w2.webp

WhatsApp'ın 2020 yılında tanıttığı geçici durum güncellemeleri, diğer mesajlaşma uygulamalarının belirlediği trendlere uyarak popüler bir eklenti haline geldi.

Ancak şimdiye kadar, durum güncellemelerini paylaşma işlevi yalnızca Android veya iPhone cihazlarıyla sınırlıydı. Diğer cihazları aynı kullanıcı hesabına bağlama özelliğine rağmen, kullanıcılar güncellemeleri sadece birincil akıllı telefonlarından gönderebiliyorlardı.

w3.jpeg

Test kullanıcıları WhatsApp Web'in 2.2353.59 beta sürümünün artık durum güncellemeleri gönderme işlevselliğini içerdiğini keşfettiler.

Bu güncelleme, kullanıcıların web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan durum güncellemelerini paylaşabilmelerine imkan tanıyarak daha entegre ve sorunsuz bir mesajlaşma deneyimi sunmayı amaçlıyor.

w1.webp​​​​​​​

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar