35 yıldır biyolojik ailesini arıyordu... Esra Erol'da beklenmedik gelişme

35 yıldır biyolojik ailesini arıyordu... Esra Erol'da beklenmedik gelişme
Yonca Birol, annesinin biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol'a başvurdu. 35 yıldır annesinin biyolojik ailesini arayan Birol, Esra Erol sayesinde buldu. Canlı yayına bağlanan görümce her şeyi anlattı.

ATV'nin sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da bu hafta, duygusal bir hikaye izleyicileri ekran başına kilitledi. Yonca Birol, annesinin biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi ve programda bir mucize gerçekleşti.

0x0-esra-erolda-bir-mucize-daha-gercek-oldu-annesinin-ailesini-esra-erolla-buldu-1703696076867.webp

Yüzde 85 engelli ve şizofreni hastası olan annesi ile birlikte programa katılan Yonca Birol, annesinin biyolojik ailesini bulma arzusuyla stüdyoya konuk oldu. Annenin hastalığı nedeniyle doğru bilgilere sahip olmayan Yonca Birol, annesinin isminin 30 yaşında konulduğu isminin Fatma olduğunu söyledi.

Esra Erol'a başka kimseye başvuramayacağını belirten Yonca Birol, babasının annesi Fatma Hanım'ı İzmir'de otogarda bulduğunu, babasının müzisyen olduğunu ve o da engelli olduğunu açıkladı.

0x0-esra-erolda-bir-mucize-daha-gercek-oldu-annesinin-ailesini-esra-erolla-buldu-1703696081371.webp

Program sırasında yayına bağlanan eski görümce Gülay Hanım, Fatma Hanım'ın ailesi hakkında bilinmeyen gerçekleri paylaştı. Gülay Hanım, Fatma Hanım'ın kardeşleri olduğunu, Yonca Hanım'ın da Özlem adında bir kız kardeşi bulunduğunu belirtti. Aynı zamanda Fatma Hanım'ın, öldü diye düşündükleri bir dönemde aradıklarını ve ailesinin kendi çabalarıyla arama çalışmalarına başladığını ifade etti.

Gülay Hanım ayrıca, Fatma Hanım'ı Esra Erol Programı'nda gördüğünde büyük bir şok yaşadıklarını ve Özlem ile birlikte programa başvurarak Fatma Hanım'ı aramak istediklerini söyledi.

Esra Erol'un programı, duygu dolu anlara ve aileleri buluşturan sürprizlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yonca Birol'un annesinin ailesiyle buluşması, izleyicileri duygulandırdı ve programın sevilen anıları arasına katıldı.

0x0-esra-erolda-bir-mucize-daha-gercek-oldu-annesinin-ailesini-esra-erolla-buldu-1703696084013.webp

0x0-esra-erolda-bir-mucize-daha-gercek-oldu-annesinin-ailesini-esra-erolla-buldu-1703696084018.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar