CHP'de çıkan aday belirleme tartışmasında yumruklar konuştu: Polis müdahale etti

CHP'de çıkan aday belirleme tartışmasında yumruklar konuştu: Polis müdahale etti
Artvin’in Hopa ilçesinde CHP İl Genel Meclisi aday listesi büyük bir tartışmaya sebep oldu. Yumruklu kavga, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen olayda, iddiaya göre CHP'nin İl Genel Meclisi üyeliği listesine bazı partililer itirazda bulundu. İtirazdan sonra çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek, büyük bir kavgaya dönüştü. Sokağa taşan olayda yumruklu arbede anları, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi. Polis ve çevredekiler araya girerek gerginliği durdurdu.

aw146067-01.jpg

"BU SALDIRI ORGANİZEDİR"

CHP Hopa İlçe Belediye Başkan adayı olan Utku Cihan, partisinin ilçe örgütü, il genel meclisi üye ve adaylarına sözlü ve fiziki saldırı gerçekleştirildiğini ifade ederek, yaşananları kınadı. Cihan, “Hopa’da birileri gelerek tehditler savurmuş, sonrasında da meclis üyesi adaylarımıza yumruklu saldırıda bulunulmuştur... Meclis üyelerine yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bundan sonra Hopa'da bu tür olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Alakalı kişilerle ilgili hukuki süreçleri hızlıca başlatacağız. Bunun görüntü kayıtları elimizde. Cumhuriyet Halk Partisi'nin hem yönetim kurulu üyelerine hem meclis üyesi adaylarına bugün burada bir saldırı gerçekleşmiştir. Bu saldırı organizedir. Telefonla insanlar çağırılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır..." sözlerini kullandı.

aw146067-02.jpg

aw146067-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar