CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'a yumruklu saldırı!

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'a yumruklu saldırı!
Malatya Valiliği tarafından kaldırılmak istenen Saadet Partisi'nin aşevinin bulunduğu bölgede depremzedeleri ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, küfürlü ve yumruklu saldırıya maruz kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, depremzedelerin kaldığı konteyner ve çadırkentlerine yönelik rutin olarak uyguladığı ziyaretlerden birinde, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir saldırgan tarafından önce hakarete ardından da yumruklu saldırıya uğradı.


Saadet Partisi''nin kurduğu ve günde 10 bin depremzedeye sıcak yemek hizmeti sunan aşevinin, bugün Malatya Valiliği tarafından kapatılacağı haberleri üzerine depremzedeleri ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, MÜSİAD''ın önceki dönem başkanı Hüseyin Kalan''ın engellemesiyle karşılaştı.

"PROVAKATİF HAREKETLERE CEVAP VERMEYECEĞİZ"

Zorlu bir süreçten geçildiğini ve provakatif hareketlere cevap vermeyeceğini belirten il başkanı Yıldız, “Biz her durumda vatandaşımızın yanındayız, zor zamanlardan geçiyoruz sakin olmamız lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diyerek çevredeki vatandaşlara seslendi.

İKİ KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Saldırının yapıldığı esnada “Siz Allah bilir misiniz lan?” diye bağırarak Yıldız''a doğru küfürler savuran bir kişi, ardından yumruklarıyla Yıldız''a zarar vermeye çalıştı. CHP''lilerin araya girmesiyle saldırgan çevreden uzaklaştırıldı.

CHP İl Başkanı Yıldız saldırganlardan şikayetçi oldu. Hüseyin Kalan ve onun çalışanı olduğu iddia edilen diğer şahıs gözaltına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar