CHP lideri Özgür Özel, Filistin'e gidiyor

CHP lideri Özgür Özel, Filistin'e gidiyor
CHP lideri Özgür Özel, daha önce duyurduğu Filistin ziyareti için temaslarını sürdürürken, CHP’de bu hafta Parti Meclisi ve MYK’nın ise toplanması beklenmiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Filistin ziyareti için planlamalar devam ediyor. Politikyol.com'dan Altan Sancar'ın parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre,, Özgür Özel'in daha önce duyurduğu Filistin ziyaretinin, bu ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Özel’in, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, Filistin'e yapacağı bu önemli ziyaret kapsamında Batı Şeria’ya giderek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor.

CHP, bu ziyaret Filistin'e yönelik siyasi destek ve dayanışma mesajları vermeyi hedefliyor. Diplomatik girişimlerin devam ettiği partide, ziyaretin dünya kamuoyuna Filistin'in yaşadığı zorluklar ve mücadeleyle ilgili bilgi verme amacını taşıdığı ifade ediliyor.Ancak, Gazze için devam eden diplomatik girişimlere rağmen henüz gerekli mesafenin alınamadığı belirtiliyor.

PM VE MYK BU HAFTA TOPLANMAYACAK

Öte yandan, CHP içerisinde bu hafta Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantılarının yapılmayacağı bildiriliyor. Parti, yerel seçimlere ilişkin aday belirleme sürecini sürdürmekte ve önümüzdeki hafta içinde bu toplantıları gerçekleştirerek geniş kapsamlı aday belirleme sürecini tamamlamayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar