CHP Etimesgut adaylığı sonrası Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklama

CHP Etimesgut adaylığı sonrası Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklama
CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu, Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" diyen Beşikçioğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisi için adaylığını istemediğine dair çıkan söylentilere net bir şekilde yanıt verdi.

"MANSUR YAVAŞ İLE SIKINTIMIZ OLAMAZ"

Beşikçioğlu, "Benim Mansur Başkan ile, Mansur Başkan'ın da benimle sıkıntısı olamaz İkimiz de Angaralıyız. İki Angaralı olarak, bu şehre birlikte önemli projeleri hayata geçirebiliriz" ifadelerini kullanarak, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Kendi kökeninden hareketle, Mansur Yavaş ile aralarında hiçbir sorun olmadığını ve birlikte hareket ederek Ankara'ya katkı sağlayabileceklerini dile getirdi.

BEHZAT Ç.'YE DEVAM EDECEK Mİ?

"Behzat Ç. devam edecek mi?" sorusuna cevap veren Beşikçioğlu, şunları söyledi: "Ben diziyi çekmeyeceğim dersem oy vermezler. İlk şartım oydu. Halkımızla iletişim kurma biçimim hazırladığımız repertuarlarda gizli. Benim sahneyi bırakmam doğru olmaz ama örgüt bana bu konuda tam desteği verdi. Hobi olarak sanatımı yapacağımı düşünüyorum"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar