CHP binasına saldırıda flaş gelişme!

CHP binasına saldırıda flaş gelişme!
İstanbul Seyrantepe'deki CHP İl Başkanlığı binası yakınlarında silahla ateş ettikten sonra yakalanarak adliyeye sevk edilen üç şüpheli, yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın polis merkezine imza atma şartıyla serbest bırakıldılar.

CHP İl Başkanlığı binası yakınında düzenlenen silahlı saldırıda flaş bir gelişme yaşandı. Saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerden 3''ü serbest bırakıldı. 

Olay, 6 Nisan Perşembe Günü saat 04.00 sıralarında gerçekleşmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından il binasına saldırı olduğunu açıklamış; 6-7 el ateş edildiğini ve olay bölgesinde boş kovanların bulunduğunu duyurmuştu.

Çalışmalar sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Nef Stadyumu''ndan TEM Otoyolu Edirne istikametine seyreden bir araçtan ateş edildiği belirlenmişti.

Diğer üç şüpheli ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe sorguları yapılan üç şüpheli, yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın polis merkezine imza atma şartıyla serbest bırakıldılar. (DHA) 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar