Cengiz Ünder için takas iddiası

Cengiz Ünder için takas iddiası
İtalya'nın önde gelen kulüplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Cengiz'in Inter'den Matteo Politano transferinde takasta kullanılabileceği iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da sakatlığı nedeniyle ilk 11'deki yerini kaybeden ve geri döndükten sonra da takımda istediği süreleri alamayan Cengiz Ünder için "ayrılık" haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Corriere dello Sport, Roma'nın milli oyuncumuzun menajerine kulüp bulması için talimat verdiğini ve Cengiz'in Inter'den Matteo Politano transferinde takasta kullanmayı da düşündüğünü yazdı.

Bu sezon sadece 283 dakika süre verilen Cengiz Ünder'in Inter tarafından takasta kabul edilmemesi durumunda elde edilecek gelirin Fiorentina'nın orta saha oyuncusu Gaetano Castrovili'nin transferinde de kullanılabileceği kaydedildi.

2017 yazında 15 milyon euro bonservis bedeli ile Roma'nın yolunu tutan 22 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar