Cenazesini kendi çıkardı hükümete böyle isyan etti: Benden oy isteyeceksin Allah hesap sorar inşallah!

Cenazesini kendi çıkardı hükümete böyle isyan etti: Benden oy isteyeceksin Allah hesap sorar inşallah!
Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan yakınının cenazesini kendi imkanlarıyla çıkaran vatandaş hükümete “Ülkeyi yöneten insanlar duysun. Kapıma gelip benden oy isteyeceksin. Allah sizden hesap sorar bir gün inşallah” diyerek isyan etti.

Büyük depremde dördüncü güne gelinmişken enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları da sürüyor. Yardımların, ekiplerin yetersiz kaldığı deprem bölgelerinde vatandaş enkaz altında kalan yakınlarının cenazelerini kendi imkanlarıyla çıkarıyor. Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan yakınının cenazesini kendi imkanlarıyla çıkaran vatandaş hükümete “Buranın 7 tane milletvekili var. Nerede bunlar nerede? Kapıma gelip benden oy isteyeceksin. Allah sizden hesap sorar bir gün inşallah” diyerek isyan etti. 

23 Derece''de yer alan haberde vatandaşın sözleri şöyle:

Yayınlayın, ülkeyi yöneten insanlar duysun. Bir tek Hatay mı var? Bir tek Adana mı var? Bir tek Gaziantep mi var kardeşim? Buranın 7 tane milletvekili var. Nerede bunlar nerede? Sabah gelip kapımda benden oy isteyeceksin. Bu cenazeyi nasıl sorgulayacaksın? Kim ne diyecek sana? Allah sizden hesap sorar bir gün inşallah!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar