Cemal Enginyurt Cübbeli Ahmet'e çok sinirlendi, herkesin önünde ağır hakaretler etti

Cemal Enginyurt Cübbeli Ahmet'e çok sinirlendi, herkesin önünde ağır hakaretler etti
Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt, verdiği vaazlarla zaman zaman gündem olan Cübbeli Ahmet’e ağır hakaretlerle tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan Cübbeli Ahmet havaalanı çıkışında elini sıkmak isteyen küçük bir kız çocuğunun elini sıkmamıştı.

Erkek veya kız fark etmeksizin elini kimseye vermediğini ifade eden Cübbeli Ahmet, "5 yaşındaki kıza niye elini veresin. Bu zaten caiz olmayan bir şey. Ben elini havada bırakmadım. Gülümsedim, ona dua okudum. O zaman 20 yaşındaki kız da gelsin eli havada kalmasın diye onun da elini tutalım, bir de sarılalım kızla, karıyla. Böyle ahlak mı olur?" şeklinde açıklama yapmıştı.

O görüntülerin gündem olmasının ardından Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt Cübbeli Ahmet’e ateş püskürdü.

Enginyurt, şu ifadeler yer verdi:

“Cübbeli diye bir din bezirgânı 5 yaşındaki kız çocuklarına bile elimi vermiyorum diyor. Doğru yirmi beş yaşındakilere neler verdiğini gördük senin. Sen öyle bir adamsın ki nezaketen adam diyorum sana. Beş yaşındaki kız çocuğuna Elini vermiyorlar ama altı yaşındaki kız çocuğu da evlenebilecek kadar….”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar