Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin bilet fiyatı dudak uçuklattı! Dakikalar içinde tükendi

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin bilet fiyatı dudak uçuklattı! Dakikalar içinde tükendi
Uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı tek kişilik stand-up gösterisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisi için biletler satışa çıktı. Gösterinin biletleri yok satarken bilet fiyatları da dudak uçuklattı.

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra sahnelere dönmeye hazırlanıyor ve "CMXXIV" adlı tek kişilik stand-up gösterisiyle sevenleriyle buluşacak. Ancak, gösterinin bilet fiyatları sosyal medyada geniş yankı buldu. Gösterinin mart ayındaki biletleri hızla tükenirken, 4.400 TL'den 495 TL'ye kadar değişen fiyatlar eleştirilere neden oldu. Bu konuda Cem Yılmaz'ın yakın dostu Zafer Algöz, konuya ilişkin sorulara açıklamalarda bulundu.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından, "Mart ayındaki gösterilerin biletleri tükendi. Teşekkür ederim. Sevinçliyim" ifadelerini kullanarak hayranlarına teşekkür etti.

640xauto.webp

Magazin News'e konuşan Zafer Algöz, bu fiyatların Cem Yılmaz'ın popülerliğini ve talebi göz önüne alındığında makul olduğunu ifade etti. Algöz, "Bu fiyatlar en önse eğer, ben veririm. Cem’e feda olsun. Talep var, insanlar da gülmeye hasret kaldı. Cem o boşluğu dolduran bir isim olduğundan, bu fiyatlar olabilir. Dünyanın her yerinde canlı performanslar, konserler pahalıdır" şeklinde konuştu. Algöz, Cem Yılmaz'ın gösterisinin beklentileri karşılayacağına inanarak fiyatların bu seviyede olmasını normal bulduğunu dile getirdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar