Cansu Taşkın'ın pozuna eleştiri yağdı

Cansu Taşkın'ın pozuna eleştiri yağdı
Cansu Taşkın, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek sütyensiz pozunu hayranlarının beğenisine sundu. Taşkın'a verdiği poz nedeniyle eleştiriler üst üste geldi.

Cansu Taşkın'ın pozuna eleştiri yağmuru

Geçtiğimiz aylarda abisini korona virüs salgınına kurban veren Cansu Taşkın, cenazenin üzerinden çok geçmeden evinde doğum günü partisi vermesi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

"ACIMIZA SAYGI DUYUN"

Konuyla ilgili yapılan haberler sonrası bir açıklama yapan Taşkın, "Ailecek kenetlendiğimiz bu dönemde acı kaybımız üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar edilmemesi ve acımıza saygı duyulmasını önemle rica ederim. Ailem adına bu açıklamayı yapmak zorundayım ve onları korumaya sonsuza kadar devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Taşkın son olarak 628 bin takipçili Instagram hesabından gündem olacak bir pozunu paylaştı. Dar elbisesiyle objektifin karşısına geçen ünlü fenomenin sütyensiz olduğu görüldü. Kısa sürede dikkat çeken paylaşımın altına takipçiler tarafından birçok eleştiri içerikli yorum atıldı. Taşkın ise fotoğrafının altındaki yorumlara sınırlama getirdi.

İşte Cansu Taşkın'ın o pozu;

cansu-taskin-in-gundem-olma-cabasi-sosyal-14003584-466-m.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar