Ünlü profesör Canan Karatay'dan şaşırtan öneri: Çocuklar bol bol içsin

Ünlü profesör Canan Karatay'dan şaşırtan öneri:  Çocuklar bol bol içsin
Sağlıklı beslenme ve diyet konusunda önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay ezberleri bozmaya devam ediyor. Bu kez de çocuklarla ilgili tavsiyelerde bulunan Karatay herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kafein bakımından zengin olan Türk kahvesinin çocuklara faydası olduğunun altını çizerek, "bol bol Türk kahvesi içebilirler” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Prof. Dr. Canan Karatay''ın çocuklarla ilgili sözleri herkesi şaşırttı. Gelişim çağındaki çocukların beslenmesi konusunda şaşırtan bir açıklama yaptı.

Medya Tava''nın haberine göre, Türk kahvesinin çocuklara inanılmaz faydaları olduğunu belirten Canan Karatay, bol bol kahve içirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yetişkinler konusunda bile uzmanlar sınırlı sayıda Türk kahvesi tüketilmesi gerektiğini açıklarken Karatay''ın, "bol bol Türk kahvesi içebilirler" sözleri tartışmaya yol açtı.

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır? Bol Köpüklü Türk Kahvesi Tarifi

Karatay, çocukların Türk kahvesi içmesi gerektiğini, ancak bunu tüketirken dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Çocuklar, Türk kahvesini şekersiz olmak şartıyla istedikleri kadar içebilir. Kahve çok güçlü bir antioksidandır. Şeker beyinde tahribat yapar, Türk kahvesi onu düzeltir, cin gibi yapar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar